Associació de Temps Lleure. garanteix que totes les dades recollides a través del formulari seran utilitzades en la forma i amb les limitacions i drets que concedeix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD). El tractament i gestió dels mateixos compleix l'estipulat en el Reial Decret 994/1999, d'11 de juny, pel qual s'aprova el Reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal. Vd. Autoritza a Associació de temps lleure. per a l'ús i tractament informàtic de les dades personals que faciliti, que seran emprades únicament per poder gestionar la tramitació, gestió oportuna de la seva inscripció.

 
En cap cas Associació de Temps Lleure. cedirà la informació a tercers ni enviarà informació no sol·licitada.

 
Vd. Podrà exercir els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades personals, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent sobre protecció de dades personals, dirigint-se a correu electrònic · atlsvh@gmail.com.

 

 

 

 

 

 

 


Domicili social:

C / Nou 62 2n-2

08620 Sant Vicenç dels Horts

 


Correu electrònic:

atlsvh@gmail.com

 

 

 

 

 

 


L'accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d'ús contingudes en ella.

 


El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i / o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s'informarà l'usuari en cada cas concret.

 Inici


Contacti  
C / Nou, 62 2n -2ª
08620 Sant Vicenç dels Horts

 


Correu electrònic: atlsvh@gmail.com


 
També Pot utilitzar el Nostre formulari de contacte.


en Xarxes socials:


  

Twittear aquesta pàgina
      
Versió per imprimir Versió per imprimir | Mapa del lloc
 
© Antonio Espinola Castllo

 

Contacte


 C/Nou,62  2º -2ª
08620 Sant Vicenç Dels Horts

 

Correo electrónic: atlsvh@gmail.com


També pot utilitzar el nostre formulari de contacte.

 en xarxes socials:

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Antonio Espinola Castillo