Informació del  Recorregut

Benvinguts a la X edició de la caminada Sant Vicenç dels Horts-Montserrat que se celebrarà el proper dia 23 de setembre, torna un any més la nostre estimada travessa amb la mateixa filosofía de sempre, de caire no competitiu i amb l'objectiu primordial de fer-ne una caminada popular i de germanor.

 

Hi haurà diferents punts de control, avituallaments i reagrupament exclusivament estipulats per la organització.

 

Des de la organització també demanem que el respecte per la natura i el medi ambient sigui molt estricte i si cal es pendran mesures contundents envers d'aquells que no cumpleixin amb aquesta norma.

 

Reglament:

 
 

L' Associació de temps de Lleure organitzen la X Caminada Sant Vicenç dels Horts-Montserrat, és una caminada de resistència per camins de muntanya i sense ànim competitiu.

 

 

La sortida serà el 23 de setembre desde la plaça de Sant Jordi(Iglesia Sant Vicenç Martir). Cal ser al punt de sortida per  fer tots tràmits de registre en el full de sortida  abans de començar la caminada, trobareu els membres de l' organització a partir de les 22:00h. La caminata s' iniciarà a les 22:45h.

 

 

El 34km de recorregut que separen Sant Vicenç de Montserrat, es realitzaran majoritàriament per la vora del riu Llobregat, camins i senders de muntanya. Recordeu que el camí no està senyalitzat i que cal seguir les indicacions i consells dels membres de l' organització. Aquests aniran degudament identificats.

 

En els trams amb trànsit rodat s' ha de respectar el codi de circulació i portar ben visible l' equipament de senyalització. De la mateixa manera, us demanem que no deixeu cap tipus debrossa al llarg de l' itinerari o malmeteu de qualsevol manera l' entorn natural i humà.

 

 

L' organització considera que el sol fet d' inscriure's a la caminada significa que el participant disposa d'un nivell de condició física i salut suficient per afrontar el recorregut i que, per tant,participa a la caminada sota la seva responsabilitat.

 

És requisit indispensable està inscrit per realitzar la caminada.

 

 

És obligatori dur:  llanterna, piles de recanvi,armilla reflectant, telèfon mòbil,  sopar .

 

Es recomana portar calçat adequat, mitjons de recanvi, roba d ' abric i aigua. 

 

El ritme de la caminada serà marcat per l' organització,els seus membres aniran guiant els participants durant el transcurs d' aquesta.D' igual manera, tancaran la caminada membres de l'organització per evitar que ningú quedi despenjat. En cas, que algún participant fes endarrerir el ritme del grup, l' organització es reserva el dret de demanar que abandoni o bé que faci algún tram amb els cotxes de l ' organització fins el següent avituallament on es podría reincorporar a la caminada.

 

El mal temps no serà obstacle per dur a terme la prova, però podría ser modificada o suspesa abans de la sortida o durant el transcurs, si l' organització ho considera oportú.

 

 

Les inscripcions es podrán fer a Ca l'Alberta(C/ Mossen Jacint Verdaguer,164-166) o al Artesà del pa (C/ Barcelona,211-215) o a través de la pàgina web www.calalberta.es. a la part inferior dreta cliqueu el link i sortirà tota la informació.

 

L' inscripció inclou:assegurança obligatòria, samarreta tècnica,regal sorpresa X aniversari, avituallaments líquids i sólids, i cotxes d' assistència,tornada en autocar.

 

El preu de l'inscripció es de15€.

 

Les inscripcions es tancaran quans'assoleixin les 200 places .

 

 

 

Per garantir un bon funcionament al llarg de la caminada es necessari que tots els participants passin pels punts de control. S' aconsella els participants que tinguin la necessitat d' abandonarla caminada, que ho notifiquin a qualsevol membre de l' organització.

 

 

L' organització no es farà responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produïr els participants, però es vetllarà per evitar-los.

Contacte


 C/Nou,62  2º -2ª
08620 Sant Vicenç Dels Horts

 

Correo electrónic: atlsvh@gmail.com


També pot utilitzar el nostre formulari de contacte.

 en xarxes socials:

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Antonio Espinola Castillo